Împiegat de mișcare în gara Basarab

Împiegat de mișcare în gara BasarabImpiegatul de mişcare este persoana calificată şi autorizată responsabilă de organizarea, coordonarea, şi executarea operaţiilor legate de circulaţia trenurilor şi executarea manevrelor vehiculelor feroviare din staţiile de cale ferată, în condiţii de siguranţa feroviară.
Impiegatul de mişcare î-şi desfăşoară activitatea în cadrul companiilor/societăţilor care administrează sau gestionează infrastructura feroviară publică/privată sau părţi ale infrastructurii feroviare şi pe linii industriale aparţinând unor agenţi economici.
În timpul serviciului impiegatul de mişcare răspunde de toate activităţile legate de circulaţia trenurilor şi executarea manevrei vehiculelor feroviare care se execută în staţie. Pentru executarea operaţiilor legate de primirea, expedierea, trecerea trenurilor, conform graficelor de circulaţie, executarea operaţiilor de manevră, manipularea instalaţiilor din dotarea staţiei şi a altor operaţii de exploatare, impiegatul de mişcare execută personal sau dă ordine.

garacfrzapadaperon2017CT

  Sos. Orhideelor

  Ianuarie 2017

  FUJIFILM X-E1

  XF27mmF2.8

  27 mm

  f/2.8

  1/60 s

  ISO 640


Arata harta

Ascunde harta


1920 x 1280 px (JPG)

Este necesar sa atribuiti fotografia autorului:


Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta